Van Heijster Kantoor/Boekado compleet

kantoor

Over ons

Ooit moet in de dertiger of veertiger jaren of wellicht eerder H. Huysmans gestart zijn met een kantoorboekhandel aan de Hoogstraat 11 in Swalmen. Enkele facturen uit die tijd (o.a. 1941) zijn nog bewaard.

De Swalmer Handels Drukkerij (SHD) o.l.v de heer en mevrouw Heuvelmans nam het bedrijf in 1976 over. De naam Huysmans werd toen veranderd in Swalmer Boek en Kantoorvakhandel (SBK).

In 1985 is het bedrijf overgenomen door dhr. en mevrouw van Heijster-Heuvelmans (Marc en Mirjam) zij dragen nog steeds de eindverantwoording over het bedrijf. Toentertijd was het een gecombineerde vakhandel voor particulieren en bedrijven.

Steeds meer werd duidelijk dat het verkopen aan bedrijven en instellingen nou eenmaal anders is als het verkoop aan particulieren. Als gevolg hiervan is in 1997 het bedrijf dan ook gesplitst in een zakelijke afdeling en een particuliere afdeling.

In 2009 is de naam gewijzigd in:

  • Van Heijster Kantoor (zakelijk)
  • Van Heijster Boekado (particulier)

In totaal staan wij met een 6-tal enthousiaste personen klaar om u in de winkel, per telefoon, via webwinkel of op locatie te helpen.

Van Heijster Kantoor/ Boekado

VAN HEIJSTER KANTOOR

ZAKELIJK

Wij maken het u gemakkelijk en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

VAN HEIJSTER BOEKADO

PARTICULIER

Als u in onze zaak bent zult u zien dat wij méér dan alleen een kantoorboekhandel zijn.